centre d' estètica a Olot

facial

corporal

bonus

Cosmètica d'alta qualitat per a la cura de la pell

  
El cos físic és un reflexe de l'interior. Cuidant la nostra ànima amb pensaments i emocions positves, cuidem i regenerem el nostre cos, però no només és això i al nostre centre d' estètica a Olot, Bellesa i teràpies alternatives Mai, ho sabem. Per aquest motiu, tots els tractaments de bellesa que oferim tenen com a objectiu renovar la pell desde l'interior perquè es reflecteixi a l'exterior i això ho aconseguim de la mà d'Arôms NaturCellucur cosmeceuticals i Reviderm Skintelligence amb productes cosmètics lliures d'agents tòxics perillosos per l'organisme com son els parabens, les silicones, les parafines i els sulfats. Aquestes tres línees de cosmètica, juntament amb les nostres teràpies manuals, tracten els problemes de la pell internament sense necessitat d'utilitzar aparatologia invasiva.

 

Se'ns dubte, la millor manera de tractar la pell respectant l'equilibri natural intern de l'organisme. 

  


Alguns dels tractaments que oferim:

  • Depilacions amb cera tèbia/calenta
  • Exfoliació corporal
  • Drenatge limfàtic
  • Tractaments d' estètica facial i corporal amb cosmètica natural (hidratants-nutritius, anti-envelliment, refermants, desintoxicants, drenants, lipolítics, etc.)
  • Tractaments facials i corporals amb dermocosmètica intel·ligent que actúa profundament en la dermis amb productes de composició idèntica a la pell (contorn d'ulls, hidratants, anti-acné, anti-envelliment, anti-cel·lulítics i refermants, desintoxicants, etc.) 
  • Cosmètica de manteniment. Productes d'alta qualitat de les marques Arôms Natur, Cellucur cosmeceuticals i Reviderm skintelligence

 
  

¡Tingues en compte els nostres xecs regal per repartir benestar al teu entorn!

Tots els tractaments es poden adquirir en forma de xec regal. Posa un preu i nosaltres personalitzarem el teu regal amb diferents propostes. 

 

A més a més, pots consultar els nostres bonus especials i la nostra gamma de productes amb una relació qualitat-preu excel·lent.

 

¿T'agradaría una consulta personalitzada? No ho dubtis, truca'ns al 607 475 484 o envia'ns un e-mail: gruta_lunar@hotmail.com amb tots els teus dubtes.


  

CONTACTE

 

- Hores convingudes -

 

MAI

C/ Garrotxa, 44 Olot

Tlf. 607475484

gruta_lunar@hotmail.com

XECS REGAL

 

Reparteix benestar

al teu entorn

regalant salut i relax.

 

Posa un preu

i nosaltres personalitzem

el teu regal.

¿T'agradaría una consulta personalitzada?

Truca'ns al 607 475 484 

o envia'ns un e-mail a: gruta_lunar@hotmail.com amb tots els teus dubtes.