CONTACTE

 

- Hores convingudes -

 

MAI

C/ Garrotxa, 44 Olot

Tlf. 607475484

gruta_lunar@hotmail.com

centre d' estètica a Olot

Cosmètica d'alta qualitat per a la cura de la pell

  
El cos físic és un reflexe de l'interior. Cuidant la nostra ànima amb pensaments i emocions positves, cuidem i regenerem el nostre cos, però a vegades no és suficient només amb això i al nostre centre d' estètica a Olot, Bellesa i teràpies Mai, ho sabem. Per aquest motiu, tots els tractaments de bellesa que oferim tenen com a objectiu renovar la pell desde l'interior perquè es reflecteixi a l'exterior en salut, benestar i bellesa, i això ho aconseguim de la mà de Massada "The natural therapy. La cosmètica natural Massada està compromesa amb les necessitats de la pell, la seva salut, bellesa i benestar, i el respecte amb el medi ambient. Totes les fòrmules presenten una alta concentraió d'ingredients naturals i minerals. La seva inspiració és la naturalesa, que combinada amb la biotecnologia, aconsegueix una cosmètica natural i mineral que equilibra les carències i desperta els sentits. 

 

ARA AMB CERTIFICAT ECOCERT I COSMOS

 

Se'ns dubte, la millor manera de tractar la pell respectant l'equilibri natural intern de l'organisme. 

 

Amb el temps, la capacitat regenerativa de la pell perd eficàcia. L'edat, l'alimentació, la pol·lució, els mals hàbits i l'ús continuat de cosmètics inadequats i amb un alt percentatge de lípids i silicones a la seva formulació (que donen la típica sensació de pell de porcellana), redueixen l'oxigenació i malmeten el funcionament natural de la pell. Al nostre centre, Bellesa i teràpies Mai, tenim molt en compte aquesta problemàtica, per això treballem amb una cosmètica que regula l'estat intern de la pell potenciant la seva funció regenerativa natural. 

 

Per lluir una pell SANA I RADIANT s'han de complir tres punts fonamentals:

· Mantenir una dieta equilibrada i el més sana possible

· Cuidar els nostres pensaments i emocions reduïnt l'estrés i eliminant la negativitat

· Activar el metabolisme cel·lular des de l'interior amb tractaments especialitzats i un manteniment a casa amb productes cosmètics específics per a cada tipus de pell

 

Nosaltres confiem en la qualitat dels nostres productes, en l'efecte de les nostres mans i en la capacitat de resposta i regeneració de la pell, però cal remarcar que l'èxit de qualsevol tractament radica en el manteniment a casa amb productes de continuitat adequats. Sense un bon cosmètic d'ús diari, l'eficiència del tractament en cabina queda mermada i els resultats no esdevenen tan visibles i perdurables. Ara ja ho saps. Si vols augmentar l'efectivitat del teu tractament en cabina i regenerar diàriament la teva pell des de l'interior, pregunta'ns quin cosmètic és el més adequat per al teu cas. Pensa que els tots els productes de venta estàn formulats especialment per a la cura intensiva de la pell i per a tractar problemes específics amb una relació qualitat-preu excel·lent.

 

 

INVERTIR EN UN BON PRODUCTE, ÉS INVERTIR EN PREVENCIÓ

CUIDA LA TEVA PELL

ARA I SEMPRE, FES-HO A DIARI