Curiositats

monoï de tahití

L'inconfusible aroma afrodisíac del Monoï de tahití neix de la maceració de flors de tiaré en oli de coco. El Monoï de tahití hidrata la pell en profunditat aportant suavitat, elasticitat i lluminositat. Utilitzant-lo a diari sobre la pell humida s'aconsegueix una hidratació profunda i un broncejat uniforme i radiant després de l'exposició solar.

 

Altres utilitats d'aquest meravellós oli son:

 

· Oli de massatge corporal

· Mascareta capil·lar per regenerar i protegir el cabell dels efectes del sol. Empapar el cabell, cobrir-ho amb una tovallola, deixar actuar durant 30 minuts i rentar de la manera habitual o bé empapar el cuir cabellut i deixar actuar tota la nit per aconseguir una cabell sedós i brillant.

· Unes gotes al bany per contrarrestar la calç de l'aigua i hidratar la pell.

· Al rostre i al cos per prevenir l'envelliment cel·lular, prolongar el broncejat, com a cicatritzant i after sun degut al seu gran contingut d'antixodidants

 

Al centre, tenim el Monoï de tahití a un preu més que excel·lent. Consulta'ns sense compromís

crema de día vs crema de nit

- cuida de la teva pell adequadament -

Les cremes de dia i de nit tenen diferents funcions segons les necessitats de la pell a cada moment.

 

Les cremes de dia es centren principalment en la hidratació i la protecció de la pell davant els rajos UVB/UVA i metalls tòxics provinenets de la pol·lució, pero també contenen altres principis actius específics (anti-edat, anti-acné, etc.) per a les demandes de cada tipus de pell.

Per a pells seques amb o sense impureres Opc creme forte, Sicca control day i Hydro-infusion cream.

Per a pells mixtes i greixoses amb o sense impureres Pycnogenol Opc creme, O2 hydro fuid, Oleosa control fluid i Skin refiner fluid.

 

Les cremes de nit, en canvi, tenen una funció essencialment regeneradora i reparadora de la pell. Durant la nit, la pell absorbeix els ingredients actius amb molta més eficàcia per la qual cosa aquestes cremes contenen una elevada concentració de nutrients i principis actius específics segons les necessitats de cada pell per a la regeneració i restauració dels danys provocats durant el dia.

Per a pells seques amb o sense impureres Peptide AC night, Chrono reverse night, Sicca control night i Cell regeneration night.

Per a pells mixtes i greixoes amb o sense impureses Recharge night fluid i Cell regeneration serum.

 

 

la importància del peeling

El peeling, tant facial com corporal, és el tractament estètic més utilitzat i important en la cura de la pell.

La seva funció principal és promoure la renovació cel·lular el·liminant les cèl·lules mortes de les capes més superficials de la pell. D'aquesta manera, s'augmenta la oxigenació cel·lular i la producció de col·làgen, es netegen impureses millorant l'acné, s'aporta lluminositat, s'atenuen petites arrugues i taques i es prepara a la pell per absorbir millor els principis actius que apliquem seguidament. 

 

Hi ha molts tipus de peelings segons les demandes de cada pell, però jo us citaré alguns que tenim al centre i que utilitzem en els nostres tractaments.

 

Si prefereixes una cosmètica lliure de químics, recomano el Peeling facial d'argàn & jalea reial amb mel d'Arôms Natur, molt suau i adequat per a tot tipus de pells.

 

Per a problemàtiques específiques, em decantaría més aviat per Reviderm Skintelligence i Cellucur cosmeceuticals que, tot i ser química, han aconseguit productes de gran qualitat amb una baixa concentració de tòxics (lliures de parabens, silicones, parafines, lípids i perfums). 

Per a tot tipus de pells i també aquelles madures i/o desvitalitzades, l'Enzyme peeling paste que neteja la pell en profunditat i aporta un efecte calmant i equilibrant o bé l'AHA peeling gel.

Per a pells greixoses i/o acnèiques que ncessiten reduïr la cornificació, regular la producció de greix i el·liminar impureses, podeu optar per l'Enzyme foam powder, el Cellucur AHA gel o el Cellucur AHA fluid.

 

A nivell corporal, qualsevol peeling d'Aròms Natur combinat amb oli d'ametlles dolces o l'Smoothing double peel de Cellucur.

 

Recordar que tenim tots aquests productes i més a la vostra disposició en el nostre centre a Olot. 

Demaneu més informació sense compromís.

CONTACTE

 

- Hores convingudes -

 

MAI

C/ Garrotxa, 44 Olot

Tlf. 607475484

gruta_lunar@hotmail.com

XECS REGAL

 

Reparteix benestar

al teu entorn

regalant salut i relax.

 

Posa un preu

i nosaltres personalitzem

el teu regal.

¿T'agradaría una consulta personalitzada?

Truca'ns al 607 475 484 

o envia'ns un e-mail a: gruta_lunar@hotmail.com amb tots els teus dubtes.