últimes entrades al blog

contacte

- Hores convingudes -

MAI

C/ Garrotxa, 44 Olot

Tlf. 607475484

gruta_lunar@hotmail.com

els nostres tractaments corporals

Exclusius i eficaços tractaments per al cos que utilitzen el millor de la naturalesa

 

Tractaments corporals personalitzats i cuidadosament formulats per aportar solucions eficaces per reduïr pes, volum, greix, cel·lulitis i retenció de líquids i que, al mateix temps, t'embolcallen amb les seves textures i olors en una experiència altament sensorial.

ELS NOSTRES ESPECÍFICS

 

Depilacions

Amb cera tèbia i calenta.

Servei de DEPILACIÓ AMB LÁSER DE DIODE D'ALTA POTÈNCIA.

Consulta amb el centre les promocions especials en depilació làser (contacte).

 

Drenatge limfàtic manual sistema Vodder

El DLM és una tècnica manual no invavisa que actúa a nivell del sistema limfàtic ajudant a netejar el cos (drena l'excés de líquid cap a venes i vies limfàtiques sanes i el·limina toxines, greix i residus metabòlics de rebuig), reduïr la inflamació, aliviar dolors crònics, accelerar la cicatrització i enfortir el sistema immunològic. 

 

Limfodrenant

Tractament que millora la circulació sanguínia i limfàtica, redueix l'aparició dels antiestètics capil·lars, evita la vasodil·latació, remineralitza la pell i els teixits, depura i desintoxica la limfa, el·limina la sensació de pesadesa en cames i redueix volum.

 

Depuratius

Tractaments d'una o dues sessions  com a màxim, que ajuden a desintoxicar el cos, afavoreixen l'el·liminació de greix i redueixen la retenció de líquids.

 

ELS NOSTRES REDUCTORS,  ANTICEL·LULÍTICS I REFERMANTS

Consulta'ns el teu cas i t'assessorarem en el tractament i el número de sessions.

 

Cavitació modulada

Amb l'ajuda conjunta dels ultrasons i la vacumpteràpia, la cavitació desfà el greix i l'allibera al torrent sanguini on, mitjançant exercici i una dieta equilibrada, s'el·liminarà per la orina o la suor.

Molt efectiva per a reduïr volum i contorn i redefinir la silueta.

 

Cafeteràpia anticel·lulítica

Gamma anticel·lulítica que activa localment la lipòlisis, la diuresis, la circulació sanguínia i limfàtica i la termogènesis reduïnt volum corporal i tensant la superfície cutànea.

Indicat per aquelles persones amb cel·lulitis fibrosa, mala circulació i retenció de líquids.

 

Reductor d'algues

Tractament creat específicament per reduïr volum, activar la diuresis, millorar la circulació i tonificar i refermar la pell.

Combat efectívament la cel·lulitis edematosa i líquida. Contraindicada en casos de tiroidisme.

 

Minceur intensive

Tractament que accelera la destrució de nóduls de greix ja acumulats, evita la creació de nous dipòsits de greix, millora la circulació i redueix la pell de taronja de manera efectiva.

Especialment indicat per aquelles persones amb cinturó abdominal, cel·lulitis fibrosa/hipertròfica i obesitat/sobrepes.

 

Revolution

Tractament reductor apte per a qualsevol tipus de cel·lulitis.

Activa la diuresis, redueix l'ansietat i els nòduls de greix, millora la circulació, tonifica i referma la pell i elimina l'antiestètica pell de taronja.

 

Lift and Sculp

Tractament corporal d'efecte immediat que augmenta la fermesa i l'elasticitat de la pell, el·limina les toxines retingudes i atenúa la pell de taronja. Especialment indicat per a pells que presenten retenció de líquids, cel·lulitis i flaccidesa ocasionades per canvis hormonals, sedentarisme, alimentació inadequada, etc.l