els nostres tractaments corporals

Els nostres bàsics

 

Depilacions

Amb cera tèbia i calenta. Servei de FOTODEPILACIÓ. Consultar packs depilació cera a l'apartat Tarifes.

 

Drenatge limfàtic manual sistema Vodder

El DLM és una tècnica manual no invavisa que actúa a nivell del sistema limfàtic ajudant a netejar el cos (drena l'excés de líquid cap a venes i vies limfàtiques sanes i el·limina toxines, greix i residus metabòlics de rebuig), reduïr la inflamació, aliviar dolors crònics, accelerar la cicatrització i enfortir el sistema immunològic. 

És un sistema molt eficaç en tractaments desintoxicants, anticel·lulítics i refermants, mala circulació, retenció de líquids, edemes per extirpació de ganglis i altres traumes.

Molt recomanable també per a embarassades.

 

Peeling corporal + hidratació

Exfoliació/hidratació corporal personalitzada segons la necessitat de la pell. Aquest protocol ajuda a eliminar la pell morta. Una bona exfoliació sempre és necessària. La pell es regenera contínuament descamant la capa més superficial de l'epidermis i l'exfoliació ajuda a desfer-se abans dels residus acumulats. Està indicat per tot tipus de pells, de totes les edats i en qualsevol època de l'any. 

 

Refermant corporal

Tractament que referma intensament la pell tonificant i revitalitzant els teixits. Dia rere dia, el cos recupera el seu contorn i la pell la seva tersura i flexibilitat.

 

Limfodrenant/desintoxicant

Tractament indicat per a totes aquelles persones amb problemes circulatoris, retenció de líquids, cel·lultitis edematosa, dilatació venosa, cansament i formigueig a les cames.

Millora la circulació sanguínia i limfàtica, elimina la sensació de pesadesa en cames, redueix volum, enforteix la paret dels capil·lars sanguinis, millora la tonificació dels teixits, desintoxica, remineralitza i depura la pell.

 

els nostres  reductors anticel·lulítics

 

La clau de l'èxit resideix en un abordatge integral i personalitzat per a cada tipus de cel·lulitis.

 

 

Cafeteràpia anticel·lulítica

Gamma anticel·lulítica que activa localment la lipòlisis, la diuresis, la circulació sanguínia i limfàtica i la termogènesis reduïnt volum corporal i tensant la superfície cutànea.

Indicat per aquelles persones amb cel·lulitis fibrosa, mala circulació i retenció de líquids.

 

Reductor d'algues

Tractament creat específicament per reduïr volum, activar la diuresis, millorar la circulació i tonificar i refermar la pell.

Combat efectívament la cel·lulitis edematosa i líquida. Contraindicada en casos de tiroidisme.

 

Minceur intensive

Tractament que accelera la destrució de nóduls de greix ja acumulats, evita la creació de nous dipòsits de greix, millora la circulació i redueix la pell de taronja de manera efectiva.

Especialment indicat per aquelles persones amb cinturó abdominal, cel·lulitis fibrosa/hipertròfica i obesitat/sobrepes.

 

Revolution

Tractament reductor apte per a qualsevol tipus de cel·lulitis.

Activa la diuresis, redueix l'ansietat i els nòduls de greix, millora la circulació, tonifica i referma la pell i elimina l'antiestètica pell de taronja.

¡Tingues en compte els nostres xecs regal per repartir benestar al teu entorn!

Tots els tractaments es poden adquirir en forma de xec regal. Posa un preu i nosaltres personalitzarem el teu regal amb diferents propostes. 

 

A més a més, pots consultar els nostres bonus especials i la nostra gamma de productes amb una relació qualitat-preu excel·lent.

 

¿T'agradaría una consulta personalitzada? No ho dubtis, truca'ns al 607 475 484 o envia'ns un e-mail: gruta_lunar@hotmail.com amb tots els teus dubtes.

CONTACTE

 

- Hores convingudes -

 

MAI

C/ Garrotxa, 44 Olot

Tlf. 607475484

gruta_lunar@hotmail.com

PACKS I XECS REGAL

 

Reparteix benestar

al teu entorn

regalant BELLESA, SALUT I RELAX.

Escull qualsevol dels nostres packs o bé posa un preu i personalitza'l al teu gust.

 

Demana més informació sense compromís.

¿T'agradaría una consulta personalitzada?

Truca'ns al 607 475 484 

o envia'ns un e-mail a: gruta_lunar@hotmail.com amb tots els teus dubtes.