Tractaments corporals

Els programes corporals són personalitzats per a cada cas en concret. Consulta'ns el teu cas sense compromís i nosaltres personalitzarem el teu programa oferint el bonus més adequat al teu cas.

 

tractaments corporals bàsics

Els nostres bàsics

- Depilacions amb cera tèbia/calenta

 

- Drenatge limfàtic manual sistema Vodder

El DLM és una tècnica manual no invavisa que actúa a nivell del sistema limfàtic ajudant a netejar el cos (drena l'excés de líquid cap a venes i vies limfàtiques sanes i el·limina toxines, greix i residus metabòlics de rebuig), reduïr la inflamació, aliviar dolors crònics, accelerar la cicatrització i enfortir el sistema immunològic. 

És un sistema molt eficaç en tractaments desintoxicants, anticel·lulítics i refermants, mala circulació, retenció de líquids, edemes per extirpació de ganglis i altres traumes.

Molt recomanable també per a embarassades.

 

· Venes fredes

Vendatge fred de l'abdomen i les extremitats inferiors i massatge circulatori especialment indicat per a cames cansades amb mala circulació.

tractaments corporals amb biocosmètica

Tots els programes d'aquesta secció es realitzen íntegrament amb productes de cosmètica natural de la marca Arôms Natur

- Peeling + hidratació corporal

Protocol per eliminar pell morta. Una bona exfoliació sempre és necessària. La pell es regenera contínuament descamant la capa més superficial de l'epidermis i l'exfoliació ajuda a desfer-se abans dels residus acumulats. Està indicat per tot tipus de pells, de totes les edats i en qualsevol època de l'any.  

 

- Programa hidratant-nutritiu

Programa personalitzat especial per hidratar i nodrir en profunditat pells extremadament seques i desvitalitzades.

 

- Programa desintoxicant

Programa personalitzat indicat per eliminar toxines i remineralitzar l'organisme. Molt indicat per a aquelles persones que desitgen començar dietes d'aprimament i també per a aquelles amb problemes de l'aparell digestiu en general (excés de menjar, beure, medicaments, etc.) que necessitin netejar el seu cos de residus.

 

- Programa drenant

Programa personalitzat especial per eliminar líquid, millorar la circulació limfàtica i tonificar el sistema immunològic. Especialment indicat per a problemes edematosos, mala circulació, post-operatoris, retenció de líquids, etc.

 

- Programa lipolític

Programa pensat especialment per reduïr volum i facilitar l'eliminació de greixos en pells molt cel·lulítiques o excés de greix. 

 

Tractaments corporals amb dermocosmètica intel·ligent

Tots els programes d'aquesta secció es realitzen amb productes de dermocosmètica intel·ligent de la marca Reviderm amb components idèntics a la nostra pell i efecte anti-envelliment 

- Programa Reviderm Detox

Tractament drenant i desintoxicant que millora la nutrició cel·lular i el·limina els productes metabòlics de rebuig de l'organisme.

Ideal per a desintoxicar el cos després d'una forta medicació o excessos amb el menjar i com a tractament en casos d'acné severs. 

 

·· Programa Reviderm Body Styler

Tractament anticel·lulític refermant que equilibra els nivells àcid-base i millora l'el·liminació de productes metabòlics de rebuig del cos. La silueta queda visiblement més ferma i suau.

Ideal per a cel·lulitis suaus o intenses amb varius i durant l'embaràs com a prevenció en l'aparició d'estries i elastosis.

 

- Programa Reviderm Body Wrapping

Tractament anticel·lulític refermant que estimula la microcirculació cel·lular i millora l'el·liminació de productes metabòlics de rebuig del cos. La silueta queda visiblement més ferma i suau.

Ideal per a cel·lulitis intenses sense varius i com a pre-tractament abans d'una liposucció.

¡Tingues en compte els nostres xecs regal per repartir benestar al teu entorn!

Tots els tractaments es poden adquirir en forma de xec regal. Posa un preu i nosaltres personalitzarem el teu regal amb diferents propostes. 

 

A més a més, pots consultar els nostres bonus especials i la nostra gamma de productes amb una relació qualitat-preu excel·lent.

 

¿T'agradaría una consulta personalitzada? No ho dubtis, truca'ns al 607 475 484 o envia'ns un e-mail: gruta_lunar@hotmail.com amb tots els teus dubtes.

CONTACTE

 

- Hores convingudes -

 

MAI

C/ Garrotxa, 44 Olot

Tlf. 607475484

gruta_lunar@hotmail.com

XECS REGAL

 

Reparteix benestar

al teu entorn

regalant salut i relax.

 

Posa un preu

i nosaltres personalitzem

el teu regal.

¿T'agradaría una consulta personalitzada?

Truca'ns al 607 475 484 

o envia'ns un e-mail a: gruta_lunar@hotmail.com amb tots els teus dubtes.