Els nostres tractaments facials

 

Amb el temps, la capacitat regenerativa de la pell perd eficàcia. L'edat, l'alimentació, la pol·lució, els mals hàbits i l'ús continuat de cosmètics inadequats per al tipus de pell i amb un alt percentatge de lípids i silicones a la seva formulació (que donen la típica sensació de pell de porcellana) redueixen l'oxigenació i malmeten el funcionament natural de la pell. Al nostre centre, Bellesa i teràpies Mai, tenim molt en compte aquesta problemàtica, per això treballem amb una cosmètica que regula l'estat intern de la pell potenciant la seva funció regenerativa natural. 

 

Per lluir una pell radiant s'han de complir tres punts fonamentals:

· Mantenir una dieta equilibrada i el més sana possible

· Cuidar els nostres pensaments i emocions reduïnt l'estrés i eliminant la negativitat

·Activar el metabolisme cel·lular des de l'interior amb tractaments especialitzats i un manteniment a casa amb productes cosmètics específics per a cada tipus de pell

 

Nosaltres confiem en la qualitat dels nostres productes, en l'efecte de les nostres mans i en la capacitat de resposta i regeneració de la pell, però cal remarcar que l'èxit de qualsevol tractament radica en el manteniment a casa amb productes de continuitat adequats. Sense un bon cosmètic d'ús diari, l'eficiència del tractament en cabina queda mermada i els resultats no esdevenen tan visibles i perdurables. Ara ja ho saps. Si vols augmentar l'efectivitat del teu tractament en cabina i regenerar diàriament la teva pell des de l'interior, pregunta'ns quin cosmètic és el més adequat per al teu cas. Pensa que els tots els productes de venta estàn formulats especialment per a la cura intensiva de la pell i per a tractar problemes específics amb una relació qualitat-preu excel·lent.

 

 

INVERTIR EN UN BON PRODUCTE, ÉS INVERTIR EN PREVENCIÓ

CUIDA LA TEVA PELL

ARA I PER SEMPRE, FES-HO A DIARI

 

 

MASSADA "The Natural Therapy" és una marca de dermocosmètica basada en la naturalesa que treballa la pell des d'una perspectiva holística. Amb un alt percentatge de principis actius naturals, olis essencials, flors de bach, minerals i molts més components provinents de la naturalesa, ofereix tractaments únics i altament eficaços.  

Si ets un/a amant de la cosmètica natural i ecològica, fes un cop d'ull a la secció de més avall "El nostre comodí favorit"

 

REVIDERM Skintelligence és una marca de dermocosmètica que ofereix una cura intel·ligent mitjançant substàncies actives idèntiques a la pel. Aquests principis actius penetren a la dermis fins a nivell de capa basal parant el procés d'envelliment i augmentant la capacitat de regeneració per tal d'aconseguir una pell bella, vital i perfecta.

 

CELLUCUR Cosmeceuticals és una línia de Reviderm que s'ha desenvolupat especialment per a la cura de pells exigents amb problemàtiques concretes (acné, cel·lulitis, couperosis, etc.) amb una relació qualitat-preu excel·lent. 

 

 

 

- Consulta'ns el teu cas sense compromís i nosaltres personalitzarem el teu programa amb el millor bonus -

els nostres bàsics

Neteja de cutis 

Higiene facial personalitzada amb biocosmètica que ajuda a netejar la pell en profunditat sense necessitat d'aparatología ni tècniques invasives. A l'aportació extra de lluminositat, hidratació i oxigenació, se li ha de sumar la relaxació que proporcionen les propietats dels olis vegetals i essencials juntament amb les teràpies manuals utilitzades.

 

REVIDERM - CELLUCUR

Anti-acné Detox

Problemes dermatològics? Pell acnèica? Pell deshidratada amb impureses?

Tractament detox per a pells acnèiques i pells deshidratades amb impureses amb efecte bactericida, desintoxicant i regulador del pH. Després del tractament, la pell llueix visiblement més pura, desinflamada i uniforme.

 

Hydrolage Anti-envelliment/refermant

Pell madura visiblement flàccida i arrugada? Falta de vitalitat? 

Aquest tractament està pensat especialment per hidratar, regenerar i refermar la pell en profunditat gràcies a l'efecte d'els vels de col·lagen, els pèptids anti-envelliment (amb efecte similar al botox però sense efectes nocius) i l'àcid hialurònic. És un tractament ideal per a la regeneració i l'estimulació de la pell, ja que els agents actius rics en anti-oxidants penetren intensament proporcionant un efecte lifting natural que referma el teixit connectiu i millora les linees d'expressió.

 

Contorn d'ulls

Mirada apagada? Bosses i ulleres? Ulls caiguts?

Tractament ideal per combatre les bosses, les ulleres i les linees d'expressió a la zona orbicular dels ulls que aporta elasticitat immediata, il·luminació a la mirada i reducció de petites arrugues al contorn ocular.

 

 

MASSADA 'THE NATURAL THERAPY'

Neluhm

Un renéixer de la pell amb una luxosa combinació de principis actius com la flor de lotus, la seda, la soja blanca, etc. que redensifica la pell desde l'interior multiplicant el seu gruix i augmentant el volum natural de les cèl·lules. Descobreix un òval facial més definit i una pell visiblement més jove i densa. 

Imprescindible després de tractaments mèdics-estètics, però indicat especialment per a pells madures i/o envellides amb arrugues, flaccidesa i pèrdua de volum i també per a pells joves envellides prematurament. 

 

Lifting Hialurònic

Tractament ultra-hidratant amb efecte lifting immediat que optimitza el procés de síntesis de col·lagen desde l'interior. Gràces a l'àcid hialurònic de diferents pesos mol·leculars, el ginseng, la rosa d'alexandria i altres principis actius, la pell llueix més jove i radiant.

Indicat a partir dels 35 anys o en persones que comencen a notar els primers signes de flaccidesa, arrugues, capil·lars i pèrdua d'hidratació i elasticitat.

 

Pearl Perfection

Joventut i lluminositat gràcies a l'acció combinada de la pols de perles cultivades en aigua dolça molt rica en aminoàcids, la pols de iogur i els nabius silvestres entre d'altres.

Tractament hidratant, tonificant i reparador que accelera la renovació cel·lular sense irritacions donant lloc a una pell fina, suau, elàsitca i radiant. 

Ideal com a tractament FLASH com alternativa tòpica natural a l'efecte de la toxina botulímica i en pells a partir de 28 anys com a prevenció.

 

Massada's Caviar

L'extracte pur de caviar, les sals minerals i el seu alt contingut en àcids grassos i aminoàcids fan d'aquest tractament la solució perfecta per a aquelles pells que mostren falta de nutrició, signes d'opacitat, cansament o envelliment prematur. Extraordinari tractament que proporciona els nutrients essencials per reforçar el procés de renovació, restaurar l'estat vital de la pell i audar a reduïr arrugues i altres signes d'envelliment. 

Indicat especialment a partir dels 45 anys en pells amb una arruga molt marcada i una clara falta de nutrició i confort i com a cura per a pells envellides prematurament. 

 

Bio Cel·lular

Si ets  un/a amant de la cosmètica natural i ecològica, aquest és el teu TRACTAMENT 100% NATURAL AMB EL CERTIFICAT ECOCERT. 

Protocol equilibrant i anti-oxidant. Regenera, revitalitza, estimula i potencia en profunditat l'energia de la pell. Renova els teixits.

Es tracta d'un tractament integral de la pell especialment indicat per a combatre els signes de l'envelliment cel·lular, que combina els més sofisticats actius naturals amb el complex Massada TM, per aconseguir una pell visiblement més jove, enèrgica i profundament hidratada. Corregeix desde dintre els desequilibris de la pell d'una manera personalitzada i holística.

Indicat per a tot tipus de pells, però especialment per aquelles que necessiten un una regeneració intensiva o que  han sofert agressions (exposició solar excessiva, intervencions mèdiques-estètiques, dermoabrassions, etc.) o per a pells molt sensibles o reactives. 

¡Tingues en compte els nostres xecs regal per repartir benestar al teu entorn!

Tots els tractaments es poden adquirir en forma de xec regal. Posa un preu i nosaltres personalitzarem el teu regal amb diferents propostes. 

 

A més a més, pots consultar els nostres bonus especials i la nostra gamma de productes amb una relació qualitat-preu excel·lent.

 

¿T'agradaría una consulta personalitzada? No ho dubtis, truca'ns al 607 475 484 o envia'ns un e-mail: gruta_lunar@hotmail.com amb tots els teus dubtes.

 

CONTACTE

 

- Hores convingudes -

 

MAI

C/ Garrotxa, 44 Olot

Tlf. 607475484

gruta_lunar@hotmail.com

PACKS I XECS REGAL

 

Reparteix benestar

al teu entorn

regalant BELLESA, SALUT I RELAX.

Escull qualsevol dels nostres packs o bé posa un preu i personalitza'l al teu gust.

 

Demana més informació sense compromís.

¿T'agradaría una consulta personalitzada?

Truca'ns al 607 475 484 

o envia'ns un e-mail a: gruta_lunar@hotmail.com amb tots els teus dubtes.