CONTACTE

 

- Hores convingudes -

 

MAI

C/ Garrotxa, 44 Olot

Tlf. 607475484

gruta_lunar@hotmail.com

els nostres tractaments facials

 

Submergeix-te en una autèntica experiència per als sentits

 

Tractaments que retarden activament els efectes de l'envelliment cutani regenerant els teixits i augmentant la hidratació

ELS NOSTRES ESPECÍFICS

 

Neteja de cutis 

Higiene facial personalitzada amb cosmètica natural que hidrata la pell en profunditat, l' il·lumina, la purifica i l' oxigena. 

 

Esplendor y belleza

Tractament personalitzat amb aromateràpia que remineralitza els teixits, hidrata en profunditat i millora l'estat general de la pell retornant-li la seva bellesa de manera immediata.

Per a totes les edats com a tractament de bellesa instantani o com a tractament de base per mantenir una pell lluminosa i ferma.

 

Anti-acné Detox

Tractament altament purificant que hidrata i regula l'excés de greix.

Imprescindible el manteniment a casa amb productes de la mateixa línia per assegurar l'eficàcia del tractament.

 

Whitening

Tractament blanquejador que atenúa les taques i la pigmentació irregular de la pell aconseguint una tonalitat més uniforme, suau i llisa.

 

ELS NOSTRES ANTIAGING

 

Lifting àcid hialurònic

Tractament ultra hidratant amb efecte lifting immediat que optimitza el procés de síntesis de col·làgen desde l'interior.

 

Biocelular

Tractament que corregeix els desequilibris de la pell desde l'interior regenerant, estimulant i potenciant l'energia natural de lla pell.

 

Pearl perfection

Tractament d'efecte flash que hidrata, tonifica, repara i protegeix la pell, aportant molta lluminositat i elasticitat.

 

Caviar

Tractament altament nutritiu que reforça el procés de renovació cel·lular natural, restaura la vitalitat i ajuda a reduïr arrugues i altres signes d'envelliment.

 

Nelhum

Tractament que redensifica la pell desde l'interior, reomple arrugues i reubica els teixits. Especialment indicat en pèrdues de volum i flaccidesa en pòmuls i òval facial

 

Massmed

Tractament cosmecèutic especialment indicat per a pells amb necessitats intenses d'hidratació i falta d'elasticitat i fermesa.