Tractaments facials

 

Al nostre centre, Bellesa i teràpies alternatives Mai, treballem exclusivament amb Arôms Natur, Reviderm skintelligence i Cellucur cosmeceuticals. Confiem en la qualitat dels nostres productes, en l'efecte de les nostres mans i en la capacitat de resposta i regeneració de la pell, però cal remarcar que l'èxit de qualsevol tractament radica en una bona cura diària de la pell amb productes de continuitat adequats i, en això, Reviderm i Cellucur en són especialistes.

 

Per lluir una pell radiant s'han de complir tres punts fonamentals:

· Mantenir una dieta equilibrada i el més sana possible

· Cuidar els nostres pensaments i emocions reduïnt l'estrés i eliminant la negativitat

· Activar el metabolisme cel·lular des de l'interior amb productes cosmètics específics per a cada tipus de pell

 

Ara ja ho saps. Si vols augmentar l'efectivitat del teu tractament a cabina i regenerar diàriament la teva pell des de l'interior, pregunta'ns quin producte és el més adequat per al teu cas. Pensa que els productes de venta de Cellucur cosmeceuticals i Reviderm skintelligence estàn formulats especialment per a la cura intensiva de la pell i per a tractar problemes específics amb una relació qualitat-preu excel·lents, però si prefereixes la cosmètica natural no dubtis en provar els nostres olis naturals i les cremes i sèrums d'última generació Hapiness d'Arôms Natur.

 

 

INVERTIR EN UN BON PRODUCTE, ÉS INVERTIR EN PREVENCIÓ

CUIDA DE LA TEVA PELL

ARA I PER SEMPRE, FES-HO A DIARI

 

 

REVIDERM SKINTELLIGENCE és una marca de dermocosmètica que ofereix una cura intel·ligent mitjançant substàncies actives idèntiques a la pell que penetren a la dermis fins a nivell de capa basal parant el procés d'envelliment i augmentant la capacitat de regeneració per aconseguir una pell bella, vital i perfecta.

 

CELLUCUR COSMECEUTICALS és una línia de Reviderm que s'ha desenvolupat especialment per a la cura de pells exigents amb problemàtiques concretes (acné, cel·lulitis, couperosis, etc.) amb una relació qualitat-preu excel·lent. 

 

ARÔMS NATUR és una marca de biocosmètica que treballa la pell des d'una visió holística combinant tònics florals, olis vegetals d'alta qualitat (primera prensió en fred), olis essencials quimiotipats i micronitzats d'herbes, fruites, etc.   

 

 

- Consulta'ns el teu cas sense compromís i nosaltres personalitzarem el teu programa amb el millor bonus -

tractaments facials amb dermocosmètica intel·ligent

- Reviderm Skintelligence i Reviderm Cellucur -

 

 Hydro-infusion

Pell visiblement seca, deshidratada i amb tibantor?

L'innovadora fòrmula d'aquest tractament humecta la pell des de l'interior, protegeix contra la deshidratació durant les 24 hores i millora la capacitat de retenció hídrica cel·lular.

 

Anti-acné Detox

Problemes dermatològics? Pell acnèica? Pell deshidratada amb impureses?

Tractament detox per a pells acnèiques i pells deshidratades amb impureses amb efecte bactericida, desintoxicant i regulador del pH. Després del tractament, la pell llueix visiblement més pura, desinflamada i uniforme.

 

Anti-envelliment/refermant

Pell madura visiblement flàccida i arrugada? Falta de vitalitat? 

Aquest tractament està pensat especialment per hidratar, regenerar i refermar la pell en profunditat gràcies a l'efecte d'els vels de col·lagen, els pèptids anti-envelliment (amb efecte similar al botox però sense efectes nocius) i l'àcid hialurònic. És un tractament ideal per a la regeneració i l'estimulació de la pell, ja que els agents actius rics en anti-oxidants penetren intensament proporcionant un efecte lifting natural que referma el teixit connectiu i millora les linees d'expressió.

 

Contorn d'ulls

Mirada apagada? Bosses i ulleres? Ulls caiguts?

Tractament ideal per combatre les bosses, les ulleres i les linees d'expressió a la zona orbicular dels ulls que aporta elasticitat immediata, il·luminació a la mirada i reducció de petites arrugues al contorn ocular.

 

tractaments facials amb biocosmètica

- Arôms Natur -

 

Neteja de cutis

Tractament personalitzat i específic que ajuda a netejar la pell en profunditat sense necessitat d'aparatología ni tècniques invasives. A l'aportació extra de lluminositat, hidratació i oxigenació, se li ha de sumar la relaxació que proporcionen les propietats dels olis vegetals i essencials juntament amb el massatge.

 

Hidratant-nutritiu

Protocol hidratant, nutritiu i anti-oxidant amb cacau, argan i lava volcànica que estimula l'alliberació d'endorfines aportant benestar, relaxació i energia positiva. Ideal per a reestructurar, hidratar i nodrir en profunditat pells desvitalitzades, seques i espatllades degut a una excessiva exposició solar. 

 

Contorn d'ulls

Protocol d'acció anti-envelliment de la zona orbicular quan hi ha excés de sequetat, arrugues i flaccidesa. També és ideal com a tractament preventiu en els primers símptomes d'envelliment, en casos de deshidratació i sensació de tibantor en pells molt seques i quan els ulls estan cansats (bosses i ulleres).

 

Regenerative

Protocol regeneratiu facial amb Rosa de Bulgaria. Ideal per a tractar l'aparició de les primeres arrugues en pells en edat pre-menopàusica i pells sensibles amb cuperosis.

 

Thalasso lifting

Protocol refermant i remineralitzant a base de silici, sals minerals i fangs marins ideal per a tractar la flaccidesa i les arrugues profundes en pells desvitalitzades i envellides per l'estrés, el cansament o estats de llarga convalescència.

 

<< Nuevo campo para texto >>

¡Tingues en compte els nostres xecs regal per repartir benestar al teu entorn!

Tots els tractaments es poden adquirir en forma de xec regal. Posa un preu i nosaltres personalitzarem el teu regal amb diferents propostes. 

 

A més a més, pots consultar els nostres bonus especials i la nostra gamma de productes amb una relació qualitat-preu excel·lent.

 

¿T'agradaría una consulta personalitzada? No ho dubtis, truca'ns al 607 475 484 o envia'ns un e-mail: gruta_lunar@hotmail.com amb tots els teus dubtes.

 

CONTACTE

 

- Hores convingudes -

 

MAI

C/ Garrotxa, 44 Olot

Tlf. 607475484

gruta_lunar@hotmail.com

XECS REGAL

 

Reparteix benestar

al teu entorn

regalant salut i relax.

 

Posa un preu

i nosaltres personalitzem

el teu regal.

¿T'agradaría una consulta personalitzada?

Truca'ns al 607 475 484 

o envia'ns un e-mail a: gruta_lunar@hotmail.com amb tots els teus dubtes.