gaudeix dels nostres rituals del món

PINDAS DE TÈ VERD

- Desbloquejador intern -

 

 

Ritual facial i corporal desintoxicant dels teixits i del sistema limfàtic.

 

La combinació del tè verd amb el drenatge limfàtic i l'estimulació dels punts reflexes del sistema d'el·liminació i excreció del peu amb puntes de cristall de quars fan d'aquest ritual una experiència altament relaxant i, a la vegada, depurativa. 

geisha

- Pura feminitat -

 

Ritual facial i corporal a base de quarsos roses, pols d'arrós, gesamí i rosa búlgara pensat exclusivament per a la dona.

 

Les propietats calmants del quars rosa juntament amb les propietats ultra-femenines del gesamí i la rosa de bulgaria, fan d'aquest ritual una experiència aromàtica exquisida i enriquidora pensada per despertar la sensualitat natural de la dona. 

 

TERRA DE FOC

- Exotisme en estat pur -

 

Ritual facial i corporal inspirat en la calidesa del foc. La sensació de la calor i el moviment i la força que ens transmet, es veu reflectida en un exclusiu tractament de renovació i relaxació total.

 

D' efecte regenerador, tonificant i activador circulatori, calma l'estrès emocional i desperta la consciència sobre el cos subtil i la seva energia.

HERBAL BALL THAI MASSAGE

- Tres experiències en una -

 

Aquest ritual és una delícia pels sentits, ja que combina amb harmonia les propietats del massatge tradicional, l'ayurveda i el thai en un únic massatge. 

 

Els estiraments musculars, el massatge craneofacial, l'aromateràpia i les suaus pressions de les pindas herbals per tot el cos fan d'aquest tractament una experiència ultra relaxant tant a nivell mental-emocional com muscular. 

CONTACTE

 

- Hores convingudes -

 

MAI

C/ Garrotxa, 44 Olot

Tlf. 607475484

gruta_lunar@hotmail.com

PACKS I XECS REGAL

 

Reparteix benestar

al teu entorn

regalant BELLESA, SALUT I RELAX.

Escull qualsevol dels nostres packs o bé posa un preu i personalitza'l al teu gust.

 

Demana més informació sense compromís.

¿T'agradaría una consulta personalitzada?

Truca'ns al 607 475 484 

o envia'ns un e-mail a: gruta_lunar@hotmail.com amb tots els teus dubtes.