"massada the natural therapy"

alta cosmètica natural per a una bellesa integral

 

La pell és un reflexe de l'interior. Millorant l'alimentació i el diàleg intern amb nosaltres mateixos/es, ajudem a cuidar i regenerar el nostre cos, però a vegades no és suficient només amb això i al nostre centre d' estètica a Olot, Bellesa i teràpies Mai, ho sabem.

Per aquest motiu, i per l'alt percentatge d'actius naturals i minerals de les seves formulacions, treballem amb Massada The Natural Therapy.  

 

Vols una pell jove, radiant i bonica? Equilibrada i renovada desde l'interior? Enèrgica i lluminosa?  Amb l'òval facial redefinit i les arrugues atenuades? 

 

Millora l'alimentació, redueix els tòxics, canvia hàbits negatius i deixa a les nostres mans les qüestions de la pell. I és que quan provis el que l'Univers Massada fa per tu i per la teva pell, no voldràs utilitzar cap altra cosmètica del mercat.

 

Massada The Natural Therapy dóna un impuls a la pell desde l'interior perquè es reflecteixi a l'exterior en salut, benestar i bellesa. I això ho aconsegueix combinant ciència amb naturalesa i tradició amb innovació. 

 

Nosaltres confiem en Massada The Natural Therapy.

I tu?

Confies en nosaltres?

 

Fes un clic a les imatges de més avall per poder veure tots els tractaments de bellesa facial i corporal que oferim al nostre centre :)

 

 

fes-hi un cop d'ull...

facial

corporal

¿T'agradaría una consulta personalitzada?

 

Truca o envía un whatsapp al Tlf. 607 475 484, o envia'ns un e-mail a gruta_lunar@hotmail.com, amb tots els teus dubtes i nosaltres t'assessorarem amb el millor tractament.

Bellesa i teràpies MAI

 

C/Garrotxa, 44 Olot

Tlf. 607 475 484

gruta_lunar@hotmail.com


Llamar

E-mail

Cómo llegar