Biocelular, regenerador intensiu

 

Tractament amb certificat ECOCERT-COSMOS que corregeix els desequilibris de la pell desde l'interior regenerant, estimulant i potenciant l'energia natural de lla pell.

 

indicacions

Per a totes aquelles pells reactives, independentment de l'edat, que necessiten un tractament regenerador intensiu o que han sofert agressions externes importants, ja que fa un reset biocel·lular per a que les cèl·lules es regenerin amb una informació renovada.

 

També es pot utilitzar sense cap problema en pells que estàn rebent quimioteràpia o qualsevol altra medicació, ja que és completament natural i ajuda a el·liminar les toxines pròpies del procés.

 

actius principals

Complex Massada TM, soja orgànica, rosa mosqueta, gingko biloba, palmarrosa, castany d'índies, sals del Mar mort, lycium barbarum, sal rosada d'Himalaya, àmbar, mirra, gingebre, tierra de diatomees, campanilla primavera

 

beneficis

Regenera, estimula i potencia l'energia natural de la pell.

Minimitza els efectes dels radicals lliures, retorna l'equilibri d'hidratació i nutrició de la pell en funció de les seves necessitats, ralentitza el procés d'envelliment cel·lular gracies a l'acció de la tirosinasa, i acitva les defenses disminuïnt les arrugues i aclarant les taques.

 

també et podría interessar...

Facial

"Antiacné Detox"

Ritual

"Terra de foc"

Facial

"Bioepidèrmic"

Cofre Nadal

"Biocelular"

¿T'agradaría una consulta personalitzada?

 

Truca o envia un whatsapp al Tlf. 607 475 484, o envia'ns un e-mail a gruta_lunar@hotmail.com, amb tots els teus dubtes i nosaltres t'assessorarem amb el millor tractament.


Llamar

E-mail

Cómo llegar