dna nature, perfect oval lift contour

 

Tractament biotecnològic aconsellat per a tot tipus de pells, però especialment per a pells madures susceptibles de patir alteracions per exposició constant a agents extrínsecs, que afavoreix el correcte desenvolupament de les funcions de la pell a llarg termini, reparant-la i protegint-la al mateix temps. 

 

indicacions

Tractament indicat per a pells madures amb arruges pronunciades, en especial al controrn d'ulls i llavis, i flaccidesa a l'òval facial i també per a pells a partir de 40 anys que vulguin un tractament anti envelliment amb un enfoc complert.

 

actius principals

Rabe rosa, anís estrellat, dolomita, farigola, mijo, castany d'índies, àcid hialurònic, campanilla de primavera, ámbar i sals d'Himalaya.

 

beneficis

Tractament antioxidant que cuida i repara l'ADN a nivell cel·lular millorant les funcions vitals de les cèl·lules de la pell.

Un tractament global que hidrata, nodreix, suavitza i rejoveneix la pell en una sola sessió amb un efecte de reompliment i volum immediats. 

 

també et podría interessar...

Facial

"Lash Effect"

Cofre Nadal

"DNA Nature"

Facial

"Nelhum"

Ritual

"Estrelles Sherezade"

¿T'agradaría una consulta personalitzada?

 

Truca o envia un whatsapp al Tlf. 607 475 484, o envia'ns un e-mail a gruta_lunar@hotmail.com, amb tots els teus dubtes i nosaltres t'assessorarem amb el millor tractament.


Llamar

E-mail

Cómo llegar