global body balance

 

Tractament dirigit a totes aquelles persones que necessiten un pla integral i global per combatre les conseqüències dels bloquejos produïts per factors com l'ansietat, l'estrès, els canvis hormonals i altres que interfereixen de manera crònica o temporal en la reducció de pes, greix i/o volum.

 

indicacions

Per a totes aquelles persones amb obesitat i/o sobrepes o que estiguin en dieta pero no aconsegueixin baixar de pes, aquelles amb un volum important al cinturó abdominal i també per a les dones que pateixen desequilibris hormonals (menopausa, endometriosis, etc.).

 

actius principals

Algues, sals del Mar mort, myrica cerifera, cafè, cafeïna, rusc, etc.

 

beneficis

Tractament que equilibra desde l'interior, alliberant els bloquejos que es donen durant els processos de pèrdua de greix i /o volum, mentre promou la relaxació mental i el benestar general.

Millora l'el·liminació de líquids, greixos i toxines, el tracte intestinal, l'estrenyiment i l'absorció d'aliments a nivell digestiu alhora que promou el son profund.

 

també et podría interessar...

Corporal

"Minceur"

Ritual

"Coffee season"

Teràpies

"Reiki"

Massatge

"Reflexología podal"

¿T'agradaría una consulta personalitzada?

 

Truca o envia un whatsapp al Tlf. 607 475 484, o envia'ns un e-mail a gruta_lunar@hotmail.com, amb tots els teus dubtes i nosaltres t'assessorarem amb el millor tractament.


Llamar

E-mail

Cómo llegar