multivitamin fusion

 

Tractament multivitamínic adaptat per a pells joves i pells madures que vulguin millorar les imperfeccions i/o impureses pròpies de l'edat. 

 

indicacions

· Per a pells joves: A partir dels 25 anys per a totes aquelles persones que vulguin i/o necessitin aportar lluminositat, regular el greix, desintoxicar la pell i prevenir l'envelliment i la fixació de taques.

· Per a pells madures: A partir dels 35 anys per a totes aquelles persones que vulguin i/o necessitin aportar vitalitat, lluminositat, hidratació i nutrició a la seva pell, combatre l'envelliment prematur i activar la síntesis de col·làgen i l'efecte antioxidant.

 

actius principals

· Per a pells joves: jojoba, castany d'indies, gingko biloba, palmarrosa, mandarina, pomelo, rosa mosqueta, chía, karité, vitamines A, B, C, D, E, K.

· Per a pells madures: soja verda orgànica, calèndula, terra de diatomees, palmarrosa, pomelo, mandarina, rosa mosqueta, àmbar, campanilla primavera, vitamines A, B, C, D, E, K.

 

beneficis

· Per a pells joves: Estimula la renovació cel·lular, efecte antioxidant, redueix la secreció de greix prevenint espinilles i punts negres, augmenta la hidratació i aporta lluminositat a la pell.

· Per a pells madures: Estimula la renovació cel·lular, activa la microcirculació, efecte antioxidant, redueix la secreció de greix i aporta hidratació, resistencia i lluminositat a la pell.

 

també et podría interessar...

Facial

"Whitening"

Ritual

"Pell de seda"

Massatges

"Quiromassatge"

Corporal

"Cafeteràpia"

¿T'agradaría una consulta personalitzada?

 

Truca o envia un whatsapp al Tlf. 607 475 484, o envia'ns un e-mail a gruta_lunar@hotmail.com, amb tots els teus dubtes i nosaltres t'assessorarem amb el millor tractament.


Llamar

E-mail

Cómo llegar