equilibri dels xacres i essències del llunyà orient

 

Ritual creat per cuidar-te per dins i per fora gràcies a les essències del Llunyà orient i les pedres semiprecioses que ajuden a equilibrar els xacres.

El tè verd, juntament amb el massatge per als sentits Massada, equilibra i revitalitza tant el cos físic com l'energètic, aportant hidratació, acció antioxidant i relaxació.

 

Sens dubte, un passeig pel Llunyà orient en el qual el cos i la ment treuen el seu màxim potencial de bellesa i equilibri.

 

Tractament facial i corporal de 90' de durada.

 

indicacions

Indicat per a qualsevol persona i edat, però sobretot per a aquelles que necessiten revitalitzar la pell i/o que tinguin problemes de son irregular, dolors corporals, neuràlgies, nerviosisme...

 

ingredients principals

Oli essencial de taronja, tè verd, sals marines, pedres semiprecioses.

 

beneficis

Tractament que equilibra i revitalitza el cos tant a nivell físic com energètic.

Ideal després d'exposicions solars, calor i deshidratació, ja que el·limina les cèl·lules mortes i remineralitza, hidrata i nodreix la pell mentre unifica el tó i ralentitza l'envelliment cel·lular.

A nivell físic, millora els dolors musculars i articulars, les neuràlgies i ajuda contra el nerviosisme, que pot comportar son irregular, ansietat, estrès, etc.

 

també et podría interessar...

Massatges

"Shiatsu"

Facial

"Lash effect"

Ritual

"Pell de seda"

Corporal

"Revolution"

¿T'agradaría una consulta personalitzada?

 

Truca o envia un whatsapp al Tlf. 607 475 484, o envia'ns un e-mail a gruta_lunar@hotmail.com, amb tots els teus dubtes i nosaltres t'assessorarem amb el millor tractament.


Llamar

E-mail

Cómo llegar