REIKI, SANACIÓ ESPIRITUAL

 

Pateixes estrès i/o ansietat? Problemes per dormir?

Saturació mental? Desànim? Atacs d'ira o tristesa sense motiu aparent? Et sents perdut/da i no saps quin camí seguir? 

 

Al nostre centre d'estètica, massatges i Reiki a Olot, Bellesa i teràpies Mai, et podem ajudar a millorar el teu estat d'ànim perquè puguis començar a enfrontar els canvis que necessites fer a la teva vida per evolucionar.

 

El Reiki és una tècnica energètica que activa la capacitat autocurativa de l'organisme restablint així la salut física, mental, emocional i espiritual.

Aquest sistema de sanació té el seu orgien al Japó i es basa en la canalització d'energía universal mitjançant la imposició de mans.

Quan una persona pateix un malestar, ja sigui físic o mental-emocional, es crea un bloqueig a nivell energètic que impedeix la circulació natural de l'energía vital causant el símptoma. El reiki ajuda a desfer aquests bloquejos restablint l'equilibri i aportant pau interior i serenitat.

 

Nota informativa: el Reiki és una teràpia energètica complementària a la medicina tradicional pensada per guanyar en qualitat de vida, però que en cap cas substitueix les diagnosis i/o tractaments mèdics preescrits per metges, psicòlegs i/o fisioterapeutes qualificats.

 

A QUI VA DIRIGIT?

 

El reiki es pot aplicar a persones de qualsevol edat fins i tot a plantes, animals i objectes. No te cap contraindicació i és compatible amb qualsevol altra teràpia natural o tractament mèdic, ja que ajuda a pal·liar els efectes secundaris de la medicació aportant relaxació i pau interior.

De fet, en hospitals com la Vall d'Hebron i Ramón i Cajal s'està implantant aquesta tècnica com a teràpia complementària per afavorir la recuperació dels pacients. 

 
BENEFICIS I APLICACIONS DEL REIKI

 

  • Augmenta el sistema immunològic afavorint el procés d'autocuració
  • Equilibra el cos i la ment
  • Aporta una profunda relaxació i sensació de pau interior
  • Alliberament de bloquejos emocionals que ajuden a modificar actituds negatives, addiccions i patrons de comportament alterats
  • Augmenta el nivell de consciència
  • Combat l'estrés
  • Millora de l'autoestima i l'autoconfiança
  • Millora l'estat de malalties cròniques
  • Ajuda contra els efectes secundaris de certa medicació i tractaments mèdics invasius, etc.
  • Complementa els tractaments mèdics augmentant la qualitat de vida

Nota: al nostre centre a Olot, trobaràs gran varietat de massatges i teràpies complementàries amb un tracte personalitzat, professional i amable, però en cap cas aquestes teràpies substituiràn  les visites, diagnosis i/o tractaments mèdics preescrits per part d'un metge o fisioterapeuta qualificat. 

també et podría interessar...

Massatge

"Lomi lomi nui"

Ritual

"Àfrica a la teva pell"

Ritual

"Ions"

Massatge

"Reflexología podal"

¿T'agradaría una consulta personalitzada?

 

Truca o envia un whatsapp al Tlf. 607 475 484, o envia'ns un e-mail a gruta_lunar@hotmail.com, amb tots els teus dubtes i nosaltres t'assessorarem amb el millor tractament.


Llamar

E-mail

Cómo llegar