últimes entrades al blog

contacte

- Hores convingudes -

MAI

C/ Garrotxa, 44 Olot

Tlf. 607475484

gruta_lunar@hotmail.com

estètica - bellesa i teràpies mai - olot

La naturalesa, la nostra font d'inspiració

  
El cos físic és un reflexe de l'interior. Cuidant la nostra ànima amb pensaments i emocions positves, cuidem i regenerem el nostre cos, però a vegades no és suficient només amb això i al nostre centre d' estètica a Olot, Bellesa i teràpies Mai, ho sabem. Per aquest motiu, tots els tractaments de bellesa que oferim tenen com a objectiu renovar la pell desde l'interior perquè es reflecteixi a l'exterior en salut, benestar i bellesa, i això ho aconseguim de la mà de Massada "The natural therapy, LA NOSTRA COSMÈTICA NATURAL DE CONFIANÇA.

 

L'edat, l'alimentació, la pol·lució, els mals hàbits i l'ús continuat de cosmètics inadequats i amb un alt percentatge de lípids i silicones a la seva formulació (que donen la típica sensació de pell de porcellana), redueixen l'oxigenació i malmeten el funcionament natural de la pell. Al nostre centre, Bellesa i teràpies Mai, tenim molt en compte aquesta problemàtica, per això treballem amb Massada, una cosmètica natural que regula l'estat intern de la pell potenciant la seva funció regenerativa natural. 

 

Massada "The natural therapy és una cosmètica compromesa amb les necessitats de la pell -la seva salut, bellesa i benestar- i el respecte amb el medi ambient amb una VISIÓ GLOBAL I HOLÍSTICA DEL COS HUMÀ QUE FA DE TOTS ELS SEUS TRACTAMENTS UNA EXPERIÈNCIA REALMENT SENSORIAL I ENRIQUIDORA, QUE EQUILIBRA LES CARÈNCIESS I DESPERTA ELS SENTITS.  A més a més, totes les fòrmules presenten una alta concentraió d'ingredients naturals i minerals, en la majoria dels casos d'origen vegetal i ecològic. La seva inspiració és la naturalesa, que combinada amb la biotecnologia, aconsegueix una cosmètica natural i mineral d'alta qualitat i preus molt competents. 

 

INVERTIR EN UN BON PRODUCTE, ÉS INVERTIR EN PREVENCIÓ

CUIDA LA TEVA PELL

ARA I SEMPRE, FES-HO A DIARI