últimes entrades al blog

contacte

- Hores convingudes -

MAI

C/ Garrotxa, 44 Olot

Tlf. 607475484

gruta_lunar@hotmail.com

els nostres tractaments facials

 

Submergeix-te en una autèntica experiència per als sentits

 

Tractaments innovadors i exquisits amb un alt percentatge en principis actius naturals (la gran majoria d'origen vegetal i ecològic) que retarden activament els efectes de l'envelliment cutani regenerant els teixits i augmentant la hidratació.

ELS NOSTRES ESPECÍFICS

 

Neteja de cutis 

Higiene facial personalitzada amb cosmètica natural que hidrata la pell en profunditat, l' il·lumina, la purifica i l' oxigena. 

Ideal per a pells normals/mixtes amb algunes impureses. En cas de pells excessivament greixoses, amb punts negres i porus dil·latats, optar pel tractament anti-acné detox.

 

Esplendor y belleza

Tractament personalitzat amb aromateràpia ideal per lluir una pell bella, hidratada i sana. Una combinació irresistible d'aromes i textures que remineralitza els teixits, hidrata en profunditat i millora l'estat general de la pell retornant-li la seva bellesa de manera immediata.

Per a totes les edats com a tractament de bellesa instantani o com a tractament de base per mantenir una pell lluminosa i ferma.

 

Anti-acné Detox

Tractament altament purificant que reequilibra el pH de la pell, matifica, ajuda a reduïr els porus, regula la secreció sebàcea sense astringir la pell, l'oxigena i la depura. 

La sencillesa del tractament de continuació per al seguiment a casa, consegueix que els resultats es mantinguin amb el temps. 

 

Whitening

Tractament blanquejador que atenúa les taques i la pigmentació irregular de la pell aconseguint una tonalitat més uniforme, suau i llisa.

La pell recupera la seva lluminositat i hidratació natural.

 

Multivitamin Fusion

 

ELS NOSTRES ANTIAGING

 

Lifting àcid hialurònic

Tractament ultra hidratant amb efecte lifting immediat que optimitza el procés de síntesis de col·làgen desde l'interior.

La seva eficàcia en el reompliment d'arrugues, regeneració i fermesa en la pell, a porta resultats visibles i perdurables en el temps. De manera natural, la pell llueix més jove i radiant.

 

Biocelular

Tractament que corregeix els desequilibris de la pell desde l'interior regenerant, estimulant i potenciant l'energia natural de lla pell.

Ideal per a pells reactives que necessiten un tractament regenerador intensiu o que han sofert agressions externes importants.

 

Pearl perfection

Tractament d'efecte flash que hidrata, tonifica, repara i protegeix la pell, aportant molta lluminositat i elasticitat.

Ideal per a pells joves fatigades o com a tractament flash per una ocasió especial.

 

Caviar

Tractament altament nutritiu que reforça el procés de renovació cel·lular natural, restaura la vitalitat i ajuda a reduïr arrugues i altres signes d'envelliment.

La solució perfecte per a pells molt castigades amb falta de nutrició, signes d'opacitat, fatiga i envelliment prematur

 

Nelhum

Tractament que redensifica la pell desde l'interior, reomple arrugues i reubica els teixits. Especialment indicat en pèrdues de volum i flaccidesa en pòmuls i òval facial.

Descobreix un contorn més definit i harmònic i una pell més densa i jove.

 

Massmed

Tractament cosmecèutic especialment indicat per a pells amb necessitats intenses d'hidratació i falta d'elasticitat i fermesa.