últimes entrades al blog

contacte

- Hores convingudes -

MAI

C/ Garrotxa, 44 Olot

Tlf. 607475484

gruta_lunar@hotmail.com

ELS NOSTRES MASSATGES, LA NOSTRA ESPECIALITAT

 

Estàs pensant en dedicar-te un regal?

Nosaltres t'ho posem fàcil. 

Fes-ho ara, ja, no busquis excuses ni raons. Fes-ho simplement perquè t'ho mereixes, perquè el millor regal ets tu mateix/a.  

QUIROMASSATGE

Tens l'esquena carregada? Les cames? Pateixes de dolor muscular generalitzat? Portes tensió acumulada? Pateixes de freqüents mals de cap degut a cervicals, males posicions, etc.? Si et passa alguna cosa d'aquestes o simplement necessites parar i desconnectar de la teva rutina diària, reserva la teva cita ara mateix. 

Pots escollir entre un massatge local de 30' o 60' o bé regalar-te 90' de relaxació amb el nostre massatge de cos sencer. 

 

Nota: no tractem patologies osteomusculars.

LOMI LOMI NUI MASSAGE

Estàs tensionat/da? Amb un estrés emocional que no te l'acabes? Posa't a les nostres mans i toca el cel. I es que durant aquest massatge les paraules deixen de tenir sentit per donar pas a una profunda sensació de pau interior que t'acariciarà l'ànima.

 

El massatge lomi lomi nui, també anomenat massatge hawaià, està basat en la cultura Huna i es considera una de les teràpies manuals més efectives contra l'estrés, ja que aporta un alt grau de relaxació física i mental. Aquest massatge treballa el cos amb les mans, els colzes i els avantbraços mitjançant pressions i moviments llargs i profunds que, combinats amb la música i l'aromateràpia, ofereixen una meravellosa i fluida dansa sobre el cos físic.

 

Nota: massatge relaxant estrictament professional. No s'admet cap tipus d'actitud sexual.

MASSATGE THAILANDÈS

Estàs contracturat/da? Et falta flexibilitat? Tens dolor i rigidesa corporal generalitzada? Necessites fer estiraments i no saps com posar-te o no en tens ganes? No et preocupis. Vine i nosaltres farem la feina per tú ajudant a reduïr la simptomatologia, millorant la postura, tonificant el cos i activant el metabolisme.

 

El massatge thailandès és una tècnica mil·lenària molt relacionada amb el Hatha Yoga i la medicina ayurvèdica, que es realitza sobre un futon a terra combinant pressions, manipulacions articulars i estiraments de tot el cos els quals son postures clàssiques de ioga. Podria definir-se com un dels millors massatges per prevenir qualsevol simptomatologia si es fa periòdicament.

 

Nota: si sospites que tens alguna patologia osteomuscular no diagnosticada, aquest NO és el teu massatge.

Reflexologia podal

MIMA'T ELS PEUS I ET MIMARÀS L' ÀNIMA...

 

La Reflexologia podal és una tècnica manual basada en l'aplicació de pressions (digitopuntura) en els punts reflexes dels peus. Quan existeix un desequilibri o dolència en un òrgan, els punts reflexes corresponents del peu es tornen mes sensibles a la pressió i la manipulació pot arribar a ser dolorosa.

shiatsu

UN MASSATGE GLOBAL

 

El Shiatsu és una teràpia manual alternativa originària del Japó que equilibra l'energia vital del cos mitjançant la digitopuntura exercida amb els dits i els palmells de la mà.

Massatge global ultra relaxant que millora l'estat físic, energètic, emocional i mental del receptor, a vegades, des d'una primera sessió.

 

No ho dubtis. Vine a provar-ho i jutja-ho tu mateix/a.