últimes entrades al blog

contacte

- Hores convingudes -

MAI

C/ Garrotxa, 44 Olot

Tlf. 607475484

gruta_lunar@hotmail.com

Reiki a Olot - Sanació natural

Estàs saturat/da? Desanimat/da? Et sents perdut/da i no saps quin camí seguir? Pateixes atacs d'ira o tristesa sense motius? Se'ns dubte, el Reiki et pot ajudar millorant el teu estat d'ànim perquè puguis començar a enfrontar els canvis que necessites fer a la teva vida per evolucionar.

 

El Reiki és una tècnica energètica que activa la capacitat d'autocuració de l'organisme per restablir la salut física, mental, emocional i espiritual del receptor.

Aquest sistema de sanació té el seu orgien al Japó i es basa en la canalització d'energía universal per part del terapeuta que la transmet al receptor mitjançant la imposició de mans.

Quan una persona pateix un malestar, ja sigui físic o mental-emocional, es crea un bloqueig a nivell energètic que impedeix la circulació natural de l'energía vital causant el símptoma. El reiki ajuda a desfer aquests bloquejos restablint l'equilibri natural de la persona aportant pau interior i serenitat.

 

Nota: recordar que el Reiki és una teràpia energètica complementària a la medicina tradicional que en cap cas substitueix diagnosis i/o tractaments mèdics preescrits per metges, psicòlegs o fisioterapeutes qualificats.

 

A QUI VA DIRIGIT?

 

El reiki es pot aplicar a persones de qualsevol edat fins i tot a plantes, animals i objectes. No te cap contraindicació i és compatible amb qualsevol altra teràpia natural o tractament mèdic, ja que ajuda a pal·liar els efectes secundaris de la medicació.

El reiki pot tractar qualsevol tipus de patología i, en hospitals com la Vall d'Hebron i Ramón i Cajal s'està implantant aquesta tècnica com a teràpia complementària per afavorir la recuperació dels pacients. 

 
BENEFICIS I APLICACIONS DEL REIKI

 

  • Augmenta el sistema immunològic afavorint el procés d'autocuració
  • Equilibra el cos i la ment
  • Aporta una profunda relaxació i sensació de pau interior
  • Alliberament de bloquejos emocionals que ajuden a modificar actituds negatives, addiccions i patrons de comportament alterats
  • Augmenta el nivell de consciència
  • Combat l'estrés
  • Millora de l'autoestima i l'autoconfiança
  • Millora l'estat de malalties cròniques
  • Ajuda contra els efectes secundaris de certa medicació i tractaments mèdics invasius, etc.

¡Tingues en compte els nostres xecs regal per repartir benestar al teu entorn!

Tots els tractaments es poden adquirir en forma de xec regal. Posa un preu i nosaltres personalitzarem el teu regal amb diferents propostes. 

 

A més a més, pots consultar els nostres bonus especials i la nostra gamma de productes amb una relació qualitat-preu excel·lent.

 

¿T'agradaría una consulta personalitzada? No ho dubtis, truca'ns al 607 475 484 o envia'ns un e-mail: gruta_lunar@hotmail.com amb tots els teus dubtes.